Δεν πρόλαβε καλά να τον παρουσιάσει ως πρόεδρο ο Απόλλωνας Σμύρνης το γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Γεωργίου και αμέσως δημιουργήθηκε θέμα με τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου ήταν καλεσμένος.

Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στον Sport-FM και ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει αγοράσει τις ομάδες της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

Φυσικά η αντίδραση ήταν άμεση από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις, όπως άλλωστε και ο Παναιτωλικός σε ανακοίνωσε που εξέδωσε.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας Σμύρνης, εξώδωσε ανακοίνωση, που αποστασιοποιείται από τον Γιώργο Γεωργίου.

Αναλυτικά

Sport-FM
Μια... είδηση-βόμβα έριξε ο Γιώργος Γεωργίου κατά την παρουσία του στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. 
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και υποστήριξε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αγόρασε πέρυσι την Ξάνθη και πριν από περίπου είκοσι ημέρες τον Παναιτωλικό. 
«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», ανέφερε ο Γιώργος Γεωργίου. 
Και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποκάλυψε και τον νέο προπονητή του ΟΦΗ, λέγοντας πως "αυτός θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας!"


ΠΑΟΚ-Ιβάν Σαββίδης
Οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν σκοπεύουν να αφήσουν αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, υποβάλλοντας αγωγές και μηνύσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια τόσο για τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Παναιτωλικός
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προέβη σε δηλώσεις, ανυπόστατες, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Περιμένουμε άμεσα από τον ίδιο και την ΠΑΕ που θεσμικά εκπροσωπεί, την εξήγησή τους και την αποκατάσταση της αλήθειας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Απόλλων Σμύρνης
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται.