Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια ο Δημήτρης Σωτηρίου με τον ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε η Κρητική ΠΑΕ.
Ο Φθιωτός τερματοφύλακας ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ΟΦΗ για την παραμονή στην Κατηγορία και η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου ανανέωσε τη συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σωτηρίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποτέλεσε έναν από τους βασικούς “πυλώνες” στην προσπάθεια της ομάδας μας για παραμονή στη Super League και η παραμονή του στον ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2021 αποτελεί επιβράβευση των προσπάθειών του.


Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Δημήτρης Σωτηρίου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη. Μια χρονιά πολλών αλλαγών, κατά τη διάρκεια της οποίας διδαχθήκαμε πολλά πράγματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Κρατάμε τις καλές στιγμές και δημιουργούμε μια βάση πάνω στην οποία οφείλουμε να "χτίσουμε" την επόμενη ημέρα. Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου έπρεπε να παλέψει για την κατηγορία, κάτι που δεν ταιριάζει στο μέγεθος της ομάδας. Πετύχαμε τον στόχο. Ήταν μια χρονιά γεμάτη μαθήματα για μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπούση, όλη τη διοίκηση, τους κ.κ. Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Πουρσανίδη, τους προπονητές μου και τον εκπρόσωπο μου, κ. Πιφέα, ο οποίος λειτούργησε καταλυτικά στο να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου μου. 

Στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα όπως μπορώ. Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα μας. Μέσα από συνεχή προσπάθεια, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε".