Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας για πρόωρη ανανέωση κι έτσι για τρία επιπλέον χρόνια θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από τον Ιανουάριο, όταν ενίσχυσε το ρόστερ του ΟΦΗ, μέχρι και το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν, ο Γιαννούλης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας, αφού με την εμπειρία και τον ηγετικό του χαρακτήρα συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.

Ο Κώστας Γιαννούλης υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του:

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για τον ΟΦΗ. Στο τέλος, όμως, η ομάδα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει αυτή τη χρονιά γιατί τα καλύτερα έρχονται από την νέα χρονιά. 

Με τιμά το γεγονός ότι η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θέληση να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα. 

Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να φτάσει σε υψηλές θέσεις η ομάδα και να μην κινδυνεύσει, ενώ σε ατομικό επίπεδο εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, όπως έκανα φέτος. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Μπούση, τον κ. Άντζελο Παλυβό, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Σηφάκη που με έφερε στον ΟΦΗ».