Παρελθόν αποτελεί μετά από τρία χρόνια στο τεχνικό επιτελείο του Πανιώνιο, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Σουλογάνης.

Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Πανιώνιο,  τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκε στενά.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Σουλογάνης, έχει αγωνιστεί στη ομάδα της Λαμίας, την περίοδο 2001-02 και αγαπήθηκε από το φίλαθλο κοινό των κυανόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μετά από μια πετυχημένη χρονιά και την κατάληψη της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα της Super League ουσιαστικα σημερα ολοκληρωθηκε η συνεργασία μου με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κο Ζαμάνη και τον Κο Δάρα για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε καθώς και την συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά. Τους συνεργάτες-προπονητες , τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένεια του Πανιωνίου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. KOTNIK - MALHERBE - MANOJLOVIC - ΝΙΚΑΣ».