Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης, ο οποίος στοχοποιήθηκε έντονα για την φάση του μη καταλογισθέντος πέναλτι στο χέρι του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση Λαμίας-ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους στον Πειραιά!

Η μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου δρα ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη αδιαφορία του κράτους, που πέντε μήνες μετά την εγκληματική ενέργεια και τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου ακόμα να προβεί σε συλλήψεις και παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Αυτή τη φορά ο… άτυχος διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ο οποίος στοχοποιήθηκε έντονα σε όλη την χρονιά από την γνωστή… «συμμορία» που λυμαίνεται τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου από μία και μόνο φάση: αυτή με το χέρι του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής, αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Αντέτζο της Λαμίας, όπως και την αποβολή του Μπαράλες της Λαμίας σε αντιαθλητικό χτύπημα στον τερματοφύλακα Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, o Πειραιώτης διαιτητής ξυλοκοπήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά από αγνώστους, οι οποίοι μετά την ενέργεια τους αυτή τράπηκαν σε φυγή!

Ευτυχώς, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης και προκάλεσαν τον τραυματισμό του δεν ήταν πολύ σοβαρά, με τον Πειραιώτη διαιτητή να ενημερώνει άμεσα τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και να δίνει κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ένα ακόμα δηλητηριώδες βέλος στην καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μία ακόμα επίδειξη… τραμπουκισμού εις βάρος διαιτητή, ένα ακόμα μαφιοζικό χτύπημα.

Άραγε αυτή τη φορά θα διαλευκανθεί η υπόθεση;

Καιρός δεν είναι να μπει ένα τέλος;

Το κράτος ακούει;

πηγή:sdna.gr