Στο χτεσινό (Πέμπτη 9/5) ΔΣ της Super League το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής επικύρωσε την βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι νεότερο για τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.

Οι 13 από τος 16 ομάδες  είπαν «ναι» στην επικύρωση, ο Άρης ήταν απών ενώ ο Λεβαδειακός ψήφισε υπέρ με επιφύλαξη. Μοναδική ομάδα που ήταν αρνητική ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι κατά της αναδιάρθρωσης.

Πλέον, μένει να επικυρωθεί και η βαθμολογία της Football League ώστε η ΕΠΟ να ορίσει τις ημερομηνίες για το διπλό μπαράζ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά για την μια θέση στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν.

Η επίσημη ενημέρωση της για τις αποφάσεις του ΔΣ αναφέρει

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε, κατά πλειοψηφία, ο βαθμολογικός πίνακας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

2/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα προσκλήσεις υποβολής ενδιαφέροντος, οι οποίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League τις προσεχείς ημέρες.

3/ Έγινε αναλυτική ενημέρωση και αποτίμηση της διοργάνωσης της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K17, η οποία διεξάχθηκε στο Αγρίνιο και σε προσεχές Δ.Σ. θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες προτάσεις προβολής των Πρωταθλημάτων Υποδομών.

4/ Αναγνωρίστηκε ομόφωνα η αναγκαιότητα συντήρησης των αγωνιστικών χώρων με συγκεκριμένες προδιαγραφές και σε προσεχές Δ.Σ. θα επιλεγεί το κατάλληλο μοντέλο διαχείρισης».

Photo by: Reporter Images / Νίκος Μήτσουρας