Το τέλος της συνεργασίας του Αστέρα Αγ. Σεραφείμ με τον προπονητή, Γιώργο Νικολάου, ανακοίνωσε η διοίκηση των ερυθρόλευκων, τονίζοντας πως χωρίζουν σαν φίλοι.

Από την πλευρά του ο προπονητής, ευχαρίστησε την ομάδα του Αστέρα για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά 

Αστέρας Αγ. Σεραφείμ

Η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Σεραφείμ, με αφορμή την μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γεώργιο Νικολάου, τον ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία και για την προσφορά του στο Σύλλογο, σε μία πολύ δύσκολη χρονιά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του, να είναι πάντα υγιής και δημιουργικός. 
Ο Γιώργος αποχωρεί από την ομάδα μας, όπως ακριβώς ήρθε, σαν ΦΙΛΟΣ.


Γιώργος Νικολάου

Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω το Δ.Σ., τους φίλους της ομάδας, καθώς και όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά! 
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κάτω από την πολύ δύσκολη συγκυρία, με πολύ μικρό ρόστερ, με πολλές αποχωρήσεις, αλλά και με ελλείψεις λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων αρκετών ποδοσφαιριστών, κατάφεραν να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά με αξιοπρέπεια για τον ΑΣΤΕΡΑ! 
Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και εύχομαι η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη και να εκπληρωθούν οι στόχοι της Ομάδας! 
Καλή συνέχεια!