Παρελθόν αποτελεί μετά από 4 χρόνια στην τεχνική ηγεσία του ΣΑΜΕ Ρεγγίνι, ο Κώστας Ρουμελιώτης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.

Στα τέσσερα αυτά χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι του Ρεγγινίου, η ομάδα παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, σκαρφάλωσε βαθμολογικά στις πρώτες θέσεις, ενώ το σημαντικότερο ήταν η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με έναν εξ αυτών να στελεχώνει τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΣ Λαμία στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση


Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ της ομάδας για τη στήριξη αυτά τα τέσσερα χρόνια, μια διοίκηση που πραγματικά με εμπιστεύτηκε και πιστεύω ότι κι εγώ από τη πλευρά μου βοήθησα, στο να παρουσιάζει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο ανεξαρτήτου αντιπάλου.
Nα θυμίσω την ισοπαλία με την ομάδα του ΑΟ Καλαποδιού, με τεράστιο μπάτζετ και παίκτες επαγγελματίες, μια ομάδα με πειθαρχία εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, μια ομάδα που για τα δεδομένα της Β' Ερασιτεχικής να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να ευχαριστεί διοίκηση, ποδοσφαιριστές και το κόσμο του ερασιτεχνικό ποδοσφαίρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Ρεγγινίου, από όλους κάτι έμαθα και πιστεύω κι εγώ από την πλευρά μου να βοήθησα έστω και λίγο έναν έναν ξεχωριστά.
Τέσσερα ποδοσφαιρικά χρόνια υπέροχα!!!
Ευχαριστώ Σ. Α. Μ. Ε ΡΕΓΓΙΝΙ.