Ο Λάμπρος Μπαμπάνης θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Καλαποδίου τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε η Λοκρική ομάδα.

Μια εβδομάδα μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οι ιθύνοντες της ομάδας άρχισαν το "τρέξιμο" για τη συγκρότησή της, αρχής γενομένης από την τεχνική ηγεσία, επιλέγοντας στην τεχνική ηγεσία τον Τρικαλινό προπονητή να είναι ο αντικαταστάτης του Ντίνου Xάνιου.

Να θυμίσουμε πως ο 52χρονος προπονητής, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟ Αταλάντη και έχει θητεύσει στον πάγκο της ΑΠΟ Αταλάντη για 4 σεζόν, στην Αταλάντη '92 για 2 σεζόν, Δάφνης Λιβανατών για 1 σεζόν και στην Ποδ. Ακαδ. Λοκρίδας για 3 σεζόν.

Την περίοδο 2017-18, κάθισε με ιδιαίτερη επιτυχία στον πάγκο του Ελατειακού, όπου αναδείχθηκε Πρωταθλητής του 1ου ομίλου στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας και πήρε την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

Αναλυτικά

ΑΟ Καλαποδίου

Συμφωνία με τον προπονητή Λάμπρο Μπαμπάνη

Το Δ.Σ. του ΑΟ Καλαποδίου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή κ. Λάμπρο Μπαμπάνη, ο οποίος θα καθοδηγήσει τεχνικά την ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά και τη συμφωνία με τον κ. Μπαμπάνη, θα προχωρήσει άμεσα ο αγωνιστικός και μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας.

Το νέο ΔΣ της ομάδας

Κατόπιν αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν, το νέο Δ.Σ. της ομάδας μας έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σταμόπουλος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Γκανάς Παρασκευάς
Γενικός Γραμματέας: Χίνης Παναγιώτης
Ταμίας: Θεοχάαρης Ιωάννης
Γενικός Αρχηγός: Κασουνής Βασίλειος
Α' Μέλος: Φλώρος Ευάγγελος
Β' Μέλος: Καραδήμας Δημήτριος