Μεγαλώνει κι άλλο η παροικία των Φθιωτών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Ύπατου, αφού η Βοιωτική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Λευτέρη Πουλίτσα.
Έτσι μετά τους Δέδε, Νικολόπουλο, Κραβαρίτη, Κακκάβα και Κουτσούμπα, έρχεται και ο νεαρός πορτιέρε να προστεθεί στο γκρουπ.

Ο Λευτέρης Πουλίτσας, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας ειδικά στην ευαίσθητη θέση του τερματοφύλακα, καθώς έχει περάσει από τα Τμήματα Υποδομής Κ17 του Λεβαδειακού και Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, ενώ στο πρώτο του ουσιαστικά βάπτισμα στο ανδρικό ποδόσφαιρο με τη Δάφνη Λιβανατών στην Α' Φθιώτιδας, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που του έδωσαν το διαβατήριο για την παραπάνω Κατηγορία.

Αναλυτικά

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Λευτέρη Πουλίτσα. 
Ο Πουλίτσας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και στη συνέχεια είχε αξιόλογη παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες. 
Η συνέχεια και η πορεία της καριέρας του ήταν εντυπωσιακή, όπου την περίοδο 2015-16, αγωνίστηκε στην Κ17 του Λεβαδειακού, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια βρέθηκε στην Κ19 του ΠΑΣ Λαμία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Την περυσινή χρονιά, βρέθηκε να υπερασπίζεται στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας την εστία της Δάφνης Λιβανάτων, όντας από τους βασικότερους συντελεστές της πολύ καλής πορείας της ομάδας.
Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Παίδων (2012-13) και Πρωταθλητής Νέων (20013-14) της ΕΠΣ Φθιώτιδας με την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Ευχόμαστε στον Λευτέρη καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχία των στόχων που από κοινού έχουμε θέσει.

Λευτέρη καλώς όρισες στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ!