Περιορισμός μεταγραφών για τα επόμενα δυο χρόνια επιβλήθηκε στους Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου και Εργοτέλη, με το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) της ΕΠΟ να απορρίπτει τις εφέσεις που κατέθεσαν μετά τη μη αδειοδότησή τους σε πρώτο βαθμό.

Οι τρεις σύλλογοι δεν είχαν επιτύχει στη διαδικασία αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό, μαζί με την Παναχαϊκή και την Κέρκυρα. Οι Φαίακες δεν κατέθεσαν έφεση, όπως έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες.

Απ' αυτές, οι Πατρινοί δικαιώθηκαν, με τη ΔΟΑ να άρει τον περιορισμό, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει και για τους υπόλοιπους τρεις συλλόγους, που πλέον θα μπορούν να αποκτούν μόνο ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, κάθε εθνικότητας, για τα επόμενα δυο χρόνια. Εξάλλου σημειώνεται πως ισχύουν όσες ανανεώσεις συμβολαίων είχαν επικυρωθεί ως τις 30 Ιουνίου 2019.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του της 05/07/2019 εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Οι ανωτέρω αποφάσεις είναι τελικές και άμεσα εκτελεστές».

Πηγή: gazzeta.gr