Την πρόθεσή του να κατεβάσει τον ΑΟΣ στην Α' Κατηγορία της Φθιώτιδας, μας δήλωσε ο Τάσος  Πουρνάρας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.

Ο ισχυρός άνδρας της Στυλίδας, όπου επί των ημερών του ο ΑΟ Στυλίδα πέτυχε την αήττητη κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Α' Φθιώτιδας, την άνοδο στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και την αξιοσέβαστη πορεία σε αυτή, από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκαν τοπικοί παράγοντες να αναλάβουν την ομάδα μετά από 3 Γενικές Συνελεύσεις, αποφάσισε να ηγηθεί και να την κατεβάσει στο Πρωτάθλημα.

Το πλάνο βάση σχεδίου είναι πως, η ομάδα του ΑΟΣ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με 22 δελτία ποδοσφαιριστών και την Κ16 εκκολαπτόμενη από τα Τμήματα Υποδομής, είναι έτοιμη για την Α' Φθιώτιδας.
Εννοείται πως η ομάδα θα στηριχτεί στα δικά της παιδιά και θα υπάρξει και πάλι ένα μίνι  παιδομάζωμα γηγενών ποδοσφαιριστών όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παράλληλα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να αποχωρήσει.

Σε συνάρτηση και με την άριστη επικοινωνία-συνεργασία που θα υπάρχει με τη νέα Δημοτική Αρχή, θα δοθεί η απαραίτητη βοήθεια για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, και όπου αλλού χρειαστεί.

Τις ημέρες αυτές βρίσκεται στη Λήμνο για διακοπές και μέσα στις επόμενες ημέρες, άμα τη επιστροφή του, θα σηκώσει τα μανίκια για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Αρχής γενομένης λοιπόν, από τη δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, θα περιμένουμε περισσότερα νέα από το λιμάνι της Στυλίδας.