Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League ο ΠΑΣ Λαμίας υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου 31/8 στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου και αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά γνώρισε την ήττα με 1-3.

Το 1-0 έγινε στο 11΄ όταν η Λαμία κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Βλαχομήτρος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει και τον Στεφανή να παίρνει το "ριμπάουντ", να κάνει το σουτ και να ανοίγει το σκορ.

Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βαγγελη με σουτ και στο 55΄πήραν κεφάλι στο σκορ με τον ίδιο παίκτη, ενώ το 1-3 έγινε με τον Τσακίρη στο 63΄.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Πατσιάνι (75΄ Πέλκας), Κουδουνάς, Μητσόπουλος (75΄ Καλαμπαλίκης), Στεφανής, Τρούμπουλος, Πλιάτσικας, Καρβέλης (66΄ Αναγνωστόπουλος), Βλαχομήτρος, Φουσέκης (58΄ Μεσουρούνης), Νικολόπουλος.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μουράτ Σεροπιάν): Κοκολέσης, Πολίτης, Αθανασίου, Ανδριόπουλος (9΄ Σελίνας λ.τρ.), Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης (87΄ Αγγελόπουλος), Σάνι (75΄ Παπαδόπουλος), Ζούνης (75΄Ρίζος), Βαγγελης (87΄ Πιέτρης).




Δείτε το γκολ της Λαμίας: