Δοκιμαστικά τεστ αξιολόγησης πραγματοποιεί ο Λεβαδειακός, για τη στελέχωση της ομάδας των Τμημάτων Υποδομής Κ19.

Με την ομάδα να έχει τη μαγιά από πέρυσι και με τέσσερις παίκτες να έχουν ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, η πράσινη ΠΑΕ συνεχίζει το σκανάρισμα των ταλέντων, για να πλαισιώσουν τα ήδη υπάρχοντα παιδιά.

Οι αξιολογήσεις θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Βοιωτίας στον Άγιο Σπυρίδωνα, στις 22 και 23 Αυγούστου.

Τέλος να θυμίσουμε πως η "πρώτη" της Κ19 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς  την Πέμπτη 8 Αυγούστου ενόψει της νέας σεζόν. Στις 6.00 τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά ακολούθησε προπόνηση υπό τις οδηγίες των Λουκά Λούλου – Βαγγέλη Φράγκου και παρουσία του προέδρου των υποδομών του συλλόγου Θανάση Σωτηρόπουλου.
Οι προπονητές και οι αθλητές, έδειξαν αποφασισμένοι να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους αφού κανένα όνειρο δεν γίνεται πραγματικότητα με μαγικό τρόπο, παρά μόνο με θέληση, ιδρώτα και σκληρή δουλειά. 
Εξάλλου οι ακαδημίες του Λεβαδειακού δημιουργούν πλέον παράδοση με νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και κάθε χρόνο, κάποιοι απ’ αυτούς, στελεχώνουν την επαγγελματική ομάδα.


Αναλυτικά

ΑΠΟ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά με στόχο την στελέχωση της αγωνιστικής ομάδας του ποδοσφαιρικού τμήματος υποδομών, και θα αφορούν αγόρια γεννημένα τα έτη 2000, 2001, 2002, και 2003.

Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Αυγούστου 2019 και  ώρα 17:00  στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Βοιωτία, στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες :

Τηλ. Υπεύθυνου (Σωτηρόπουλος Αθανάσιος)  : 6976401160