Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αταλάντη, αποχαιρέτησε ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτέλεσαν τους στυλοβάτες για την κατάκτηση του Ντάμπλ και τους εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία.

Για ευνόητους λόγους, καθαρά επαγγελματικούς όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν μπορούν ν συνεχίσουν στην ομάδα της Αταλάντης στη Γ' Εθνική και αποχώρησαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΠΟ Αταλάντη

«H Διοίκηση του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς τους ποδοσφαιριστές Μίλτο Μπουγιώτα, Γιάννη Κραβαρίτη, Γιώργο Καταραχιά, Δημήτρη Μερμίγγη, Χρήστο Μιχαήλ, Νίκο Ηλιόπουλο, Αλέξη Κλωτσοτήρα & Ζήση Κωνσταντίνου για την προσφορά τους στο Σύλλογο.
Μαζί είχαμε την χαρά να ζήσουμε μοναδικές συγκινήσεις, με την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Φθιώτιδας αλλά και την άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Διδάξατε ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ενώ με την εργατικότητα σας αποδείξατε πως όλοι οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν. Συνδέσατε την παρουσία σας με τις ιστορικές στιγμές του Συλλόγου της πόλης μας.
Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν σήμερα όμως πάντα θα είστε ένα κομμάτι της οικογένειας του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''.
Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία...».