Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Φθιώτιδα για την ομάδα της Αταλάντης στο πλαίσιο της ενίσχυσής της για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο οποίο θα συμμετέχει φέτος.

Απέκτησε τον επιθετικό Γιώργο Λαμπρόπουλο από την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος είχε επαγγελματικό συμβόλαιο και συμμετείχε στο πρωτάθλημα Υποδομών Κ19 της Super League, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.


Επίσης ανακοίνωσε τον Κώστα Αργυρίου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ από την Κ19 του Λεβαδειακού, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Προμηθέα Στυλίδας και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.


Τρίτη μεταγραφή ο ακραίος μεσοεπιθετικός Γιάννης Δήμος επίσης από την Κ19 του Λεβαδειακού και το πρωτάθλημα υποδομών Κ19 της Super League, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Αγρότη Τραγάνας.


Ακόμη η λοκρική ομάδα ανακοίνωσε τον ακραίο οπισθοφύλακα Παντελή Ντζιό από την Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, ξεκινώντας από την Ακαδημία Λοκρίδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' καλωσορίζει στην οικογένεια του, τους ποδοσφαιριστές: Γιώργο Λαμπρόπουλο, Κώστα Αργυρίου, Γιάννη Δήμο & Παντελή Ντζιό.
Δίνοντας βάρος στα δικά μας παιδιά, τους Φθιωτούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας μας, προβάλλοντας έτσι το ποδόσφαιρο του Νομού μας."