Τέσσερις νέες μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Ροδωνιάς, για την ενίσχυση στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά

Θύελλα Ροδωνιάς

ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ!!!
Από την εποχή της 1ης ανόδου της ΘΥΕΛΛΑΣ(1992) στην Β΄τοπική κατηγορία η ομάδα μας και ο γράφων είχε ζητήσει τον ταλαντούχο τότε νεαρό Γραββάνη από την πρώτη του ομάδα, του χωριού του, τον "ΟΛΥΜΠΙΟ" ΣΥΚΑΣ, αλλά για οικονομικούς λόγους, που ζήτησε η τότε ομάδα του, χάλασε η μεταγραφή! Και τώρα μετά από τόσα χρόνια ο βετεράνος πλέον, αλλά μάχιμος Γιάννης, ήλθε στην ΘΥΕΛΛΑ , να υπερασπίσει τα δοκάρια της και για να κλείσει εδώ την μεγάλη καριέρα του.(ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΣΥΚΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΔΑΜΑΣΤΑ,ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΔΙΚΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ, ΚΑΣΤΡΙ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ)
Γιάννη καλώς ήρθες στη ΘΥΕΛΛΑ, να είσαι γερός και να κρατάς ανέπαφη την εστία της.
(Η φωτογράφιση έγινε στο νέο cafe ΕΞΗ, το οποίο ανήκει σε παιδιά του χωριού μας)
ΣΗΜ. Γιάννη τα όσα έγραψα είναι λίγα, αλλά όφειλα εγώ να τα γράψω, έστω χωρίς την άδειά σου!
Ευχαριστούμε και την ομάδα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ για την παραχώρηση του παίκτη.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ!
Ένας "φίλος από τα παλιά" και δύο νέοι, ανήκουν στη "ΘΥΕΛΛΑ".
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΩΤΗΣ, που έχει συνδέσει το όνομά του με την μεγαλύτερη άνοδο της ΘΥΕΛΛΑΣ το 2012(στην Α1 κατηγορία) και με πολλές παραστάσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο(ΑΓΡ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, ΚΑΛΥΒΙΑ , ΚΡΙΚΕΛΟ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ) επιστρέφει και πάλι στην ομάδα. 
Ο ΡΕΜΙ με τελευταία του ομάδα τη "ΘΥΕΛΛΑ" Μ. ΒΡΥΣΗΣ, έχει αγωνιστεί και στα ΚΑΛΥΒΙΑ, όπως και ο νεαρός ΛΥΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ,ο οποίος είχε συμμετοχές με την ομάδα των ΚΑΛΥΒΙΩΝ στην Β΄κατηγορία. Όλοι τους θα βοηθήσουν την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα. Τους καλωσορίζουμε όλους και τους ευχόμαστε υγεία και καλά παιχνίδια με τη "ΘΥΕΛΛΑ".
ΣΗΜ. Να ευχαριστήσουμε και τις διοικήσεις των ομάδων που παραχώρησαν τους παραπάνω ποδ/στές με τη σειρά: "ΚΕΡΑΥΝΟ" ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, "ΘΥΕΛΛΑ" Μ. ΒΡΥΣΗΣ και Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ.