Καλημέρα. Ρεβάνς προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να συμμετέχουν κυνηγώντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Οι πρωταθλητές έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Αγιαξ, αλλά δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους και θα το παλέψουν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν γίνει το μεγάλο φαβορί μετά το διπλό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά καλά θα είναι να μην επαναπαυθούν γιατί απέναντί τους θα μπουν κάποιοι πολύ καλοί παίκτες, αποφασισμένοι για όλα.

Οι προτάσεις της βραδιάς.

ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΡΥΖ, goal/goal (1,80).
Οι βέλγοι πήραν το προβάδισμα μετά τη νίκη στην έδρα τους, αλλά οι ουκρανοί θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανατροπή και την πρόκριση. Δεν θα ρισκάρω μαντεψιά ούτε για τελικό νικητή ούτε για πρόκριση, αφού τα πάντα είναι ανοιχτά. Πιστεύω ότι και οι δύο θα βρουν ευκαιρίες για γκολ, γι' αυτό κι επιλέγω να ποντάρω στο αμφίσκορο.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΝΤΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ, over 2,5 goals (1,95).
Οι κροάτες είναι καλύτερη ομάδα, γι' αυτό και είναι το φαβορί για την πρόκριση ακόμα και μετά την ισοπαλία που παραχώρησαν στην έδρα τους. Στο πρώτο ματς έχασαν ένα βουνό ευκαιρίες, αλλά αυτά τα πράγματα μια φορά γίνονται. Απόψε περιμένω ότι θα δούμε ανοιχτό ματς με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα την πρόκριση. Κι αυτός ο ανταγωνισμός θα φέρει και κάμποσα γκολ, ώστε να πληρωθούμε το όβερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ, 1 (1,99).
Οι τούρκοι θα τα παίξουν όλα για όλα απόψε, αφού δεν έχουν περιθώριο ούτε για ισοπαλία. Βούτυρο στο ψωμί του Ολυμπιακού αυτή η τακτική, αφού μπορούν να φυλάξουν χωρίς ρίσκο τα μετόπισθεν και να παίξουν στη κόντρα με όπλο τους πολύ γρήγορους μεσοεπιθετικούς που διαθέτουν. Η Μπασακσεχίρ διαθέτει παίχτες εξαιρετικής ποιότητας, αλλά μεγάλης ηλικίας. Και λογικό είναι να πέφτει η απόδοσή τους σταδιακά στους αγώνες. Οι πειραιώτες, βοηθούμενοι κι απ' τον κόσμο τους, μπορούν να παίξουν έξυπνα και να πετύχουν και δεύτερη νίκη επί των αντιπάλων τους, κερδίζοντας μια μεγάλη πρόκριση.

Καλή επιτυχία.