Παρελθόν αποτελεί από τη Λάρισα ο Γκόρνταν Πέτριτς. Ο Σέρβος προπονητής απολύθηκε από την ΠΑΕ, καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση δεν παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο η θεσσαλική ομάδα στα φιλικά.

Η εικόνα των "βυσσινί" στα φιλικά που έδωσαν το περασμένο διάστημα, με αποκορύφωμα το χθεσινό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (παρά τη νίκη με 1-0), δεν ικανοποίησε καθόλου, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας να λάβει... έκτακτα μέτρα, απομακρύνοντας τον 49χρονο Σέρβο τεχνικό, αλλά και ολόκληρο το τιμ, παρότι δεν ήταν όλο δικό του.

Αναλυτικά

Ανακοίνωση αλλαγής προπονητικού team της ΠΑΕ ΑΕΛ

Παραμένουν στην ομάδα μόνο οι Λαρισαίοι, ο team manager και εξαίρετος γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μόνιμος γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μπάμπης Παναγούλης.

Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.

Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.

Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00€ στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.

Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης.