Φιλική νίκη πέτυχε το Νέο Κρίκελλο με σκορ 1-0 επί της Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πρωτάθλημα της Α' Φθιώτιδας, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Λιανοκλαδίου.

Οι "ταύροι" κατέβηκαν με αρκετές ελλείψεις στο πρώτο τους φιλικό αγώνα, εν αντιθέσει με την Ομάδα Νέων του ΠΑΣ Λαμία που έχει αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της, μετρώντας ήδη 2 αγώνες Πρωταθλήματος.
Οι "μικροί"  της Λαμίας όντας πιο έτοιμοι, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στη ομάδα του Κρίκελλου, που είχε μεν την υπεροχή, αλλά ήταν άκαρπη δε.

Με λίγες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, το Νέο Κρίκελλο είχε δύο τρεις καλές στιγμές με τον Λέντα, τον Καυκιά και τον Βαρυπάτη, ενώ κατάφερε και πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Λέντα, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Σε μια φάση διαρκείας, όπου σε σουτ του Καλαμάτα, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε, στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Λέντα θα τη βγάλει ο νεαρός τερματοφύλακας και εκ νέου ο Λέντας θα τη στείλει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το μοτίβο δεν άλλαξε, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, ενώ οι πιο ουσιαστικές στιγμές για το Κρίκελλο, ήταν μια λόμπα του Βαρυπάτη και ένα σουτ του Καυκιά.
Από την άλλη, η Κ19 απείλησε σε δύο διαγώνια σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Πανέτσο να ελέγχει όμως τις φάσεις.

Τέλος να τονίσουμε πως στη Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, δοκιμάστηκε ποδοσφαιριστής που είναι ήδη γνωστός από την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κ19 ΠΑΣ Λαμία (Λ. Παπανικολάου)
Θεοδωρόπουλος, Πέλκας, Καλαμπαλίκης, Στεφανής, Μητσόπουλος,
Καρβέλης, Οικονομίκος, Τσώκος, Φουσέκηςς, Παπαθανασίου, Μεσουρούνης.
Έπαιξαν και οι: Πλιάτσικας, Δεληγιάννης, Κωστόπουλος, Κασάπας, Παππάς, Πατσάνι, Τρούμπουλος.


Νέο Κρίκελλο (Π. Καραϊσκος)
Μαγκλάρας, Μάνδαλος, Λάππας Ν, Χαντζής, Συγγούνης,
Καλαμάτας, Φλέσσας, Καυκιάς, Λέντας, Βαρυπάτης, Στυλιανός.
Έπαιξαν και οι: Τριανταφύλλου, Ράπτης, Πανέτσος.

Φωτορεπορτάζ