Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19 η Λαμία αν και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της γνώρισε την ήττα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με σκορ 3-1 από τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Νικολή. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 58ο λεπτό με τον Ασλανίδη. Η Λαμία αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολόπουλου στο 72΄, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και πάλι ο Ασλανίδης στο φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ο Γεώργιος Αλατσάκης του Συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς τους Αναστάσιο Σοφιά, Ανατολικής Αττικής και Χρήστο Παύλο, Δυτικής Αττικής.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ντουμάνης (Τσάβος 58’), Μπέλιτς, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής, Νικόλης (Λιάτσος 46’), Μαρίνος, Φέκκας (Αρσενίδης 46’), Συρμής (Νεοφυτίδης 81’), Σουρλής (Μπουλάρι 60’).

Λαμία: Σόμογλου, Πατσάνι, Κουδουνάς, Σπαθούλας, Στεφανής, Τσώκος, Φετεινίδης, Φουσέκης (75΄ Δεληγιάννης), Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κασάπας (80΄ Κωστόπουλος).