Νέα ατυχία για τον ΑΟ Στυλίδα, μιας και τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακάς της, Ποσειδώνας Μοράτης και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο στην περιοχή του αριστερού ματιού και φρυδιού, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο στη φιλική αναμέτρηση του ΑΟΣ με τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Η διάγνωση, κάνει λόγω για δυνατό χτύπημα και εσωτερικό αιμάτωμα, ενώ μετά το διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, νοσηλεύεται και παρακολουθείται η εξέλιξη και η πορεία του αιματώματος.

Να θυμίσουμε πως τείνουν να μετατραπούν σε... "κατάρα" οι τραυματισμοί των τερματοφυλάκων της Στυλίδας, αφού πέρυσι, σε παιχνίδι του ΑΟΣ στη Γ' Εθνική με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τραυματίστηκε ο τερματοφύλακάς της Γιώργος Σκιαθίτης, στο ίδιο σημείο του προσώπου πολύ σοβαρότερα, με συντριπτικό κάταγμα ζυγωματικών.

Τέλος να τονίσουμε πως ο Ποσειδώνας Μοράτης, είναι και προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟ Στυλίδα και ιδιαίτερα αγαπητός στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Η συντακτική ομάδα του Speaker.gr εύχεται στον Ποσειδώνα περαστικά, καλή ανάρρωση και να επανέλθει γερός και δυνατός.