Στη Γ' Εθνική και στον Αστέρα Βλαχιώτη θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, Θανάσης Μαργαρίτης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λακωνίας.

Ο 22χρονος αμυντικός, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League 2, θα βρεθεί στη Λακωνία γι λογαριασμό του Αστέρα και σε μια Κατηγορία που αν μη τι άλλο την ξέρει.

Να θυμίσουμε πως ο Θανάσης Μαργαρίτης, έχει ξεκινήσει από την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, στη συνέχεια βρέθηκε στα Τμήματα Υποδομής του Αστέρα Τρίπολης Κ17 και Κ20, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε Παναρκαδικό στη Γ' Εθνική, συνέχισε στον ΑΟ Χανιά στη Football League, στον Αμβρυσσέα Διστόμου και Ολυμπιακό Βόλου στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά

Αστέρας Βλαχιώτη

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αθανάσιο Μαργαρίτη.

Τον καλωσορίζουμε στο Βλαχιώτη και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία.

Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ20 του Αστέρα Τρίπολης Κ20, στα Χανιά, τον Παναρκαδικό, τον Αμβρυσσέα Διστόμου και την περυσινή περίοδο ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.