Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στα φετινά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του το απόγευμα του Σαββάτου 31/8, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Μακεδονικού, στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Football League.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Θωμά Γράφα και του Λαμιώτη γυμναστή Παναγιώτη Τσιγαρίδα, έδειξαν καλά στοιχεία απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα και κατάφεραν να σκοράρουν στο 56΄με πλασέ του Τσίτα ύστερα από συρτή σέντρα του Σκοπελίτη.

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Γιδόπουλος ήταν «παρών» όπου χρειάστηκε, ώστε να διατηρηθεί το 1-0 μέχρι το τέλος.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Τοτολίδης, Χατζηκωνσταντίνου (60' Τσελέπης), Τσουκάνης, Λαβίδας,, Τσιαμπάζης, Σάββας, Πολυζωΐδης, Δοϊρανλής, Κωνσταντινίδης (55' Γουνόπουλος), Καράμπελας, Αμοιρίδης (51' Καρανικόλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης (65' Γιδόπουλος), Γραικός (78' Πριόνας), Βοσνακίδης (73' Παπαϊωάννου), Φαζός, Μπουτζίκος (81' Μπαρούτας), Κόλα (66' Λάσκαρης), Τσιάρας (46' Ρόκας), Σκοπελίτης (85' Μπακουλάτι), Πόζογλου (46' Ράντι), Στεφάνοβιτς (62' Τζέφερσον – 76' Κλεμέντε), Τσίτας (85' Πάσχος).

Photo: magnesia sport