Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος προς την Αστυνομία καθώς όλα πήγα καλά στη χτεσινή αναμέτρηση με τον Άρη χάρη στον άριστο σχεδιασμό και μπόρεσαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων να παρακολουθήσουν με ασφάλεια τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ οφείλει δημόσια να συγχαρεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Βασ. Καραϊσκο και όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο για το γεγονός ότι χάρις στον άριστο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, που έλαβαν, κύλησαν όλα ομαλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με αυτή του Αρη Θεσσαλονίκης

Η διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα, παρουσία μάλιστα φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει σχεδιασμός και βούληση είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές με γεμάτα τα γήπεδα από φιλάθλους όλων των ομάδων.

Άλλωστε η χθεσινή εικόνα των εκδρομέων φιλάθλων της Θεσσαλονίκης να γεμίζουν τα μαγαζιά της πόλης μας είναι και μια άλλη σημαντική διάσταση της παρουσίας της ομάδας μας στα σαλόνια της Suepr League, με θετικές επιπτώσεις και στην τοπική οικονομία."