Μία ακόμη σημαντική ενίσχυση για τον Ατρόμητο Αθηνών.  Οι Περιστεριώτες συμφώνησαν για την απόκτηση του Ραούλ Μπαένα. Ο Ισπανός χαφ έχει αγωνιστεί σε Ράγιο Βαγεκάνο (98 συμμετοχές/4 γκολ), Εσπανιόλ (93 συμμετοχές/2 γκολ), Γρανάδα (24/1) και Μέλμπουρν Βίκτορι (24/1).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ραούλ Μπαένα (Raul Baena)!

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος διαθέτει εξαιρετικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις στη Λα Λίγκα με την Εσπανιόλ, τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Γρανάδα έχοντας υπάρξει αρχηγός και αγωνιστεί σε συνολικά 157 παιχνίδια με 5 γκολ και 4 ασίστ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας με τελευταίο πέρασμά του από την Αυστραλία και την Μελβούρνη όπου αγωνίστηκε 19 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Μπαένα μπορεί να αγωνιστεί ως εξάρι και ως οχτάρι στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 30χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή έπαιξε και η πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται περνώντας με μεγάλη επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις.»