Τη νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Δαφνησιακός Αρκίτσας στην έδρα του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του 1ου ομίλου στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν το ίδιο πρόσωπο σαν ομάδα και πιο δυνατή σε σχέση με την περσινή σεζόν, συνεχίζοντας παράλληλα τις καλές τους εμφανίσεις από τους αγώνες του Κυπέλλου.
Έτσι μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι, είχαν την την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ, κυρίως με τους Λάτο, Ηλιόπουλο και  Νουράι.


Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι, ήταν μια νέα ομάδα σε σχέση με την παρουσία τους στην Α' Κατηγορία την περασμένη σεζόν, προσπάθησαν να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ με τον Οικονόμου, ενώ είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους, Τσεκούρα.

Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση, πέτυχε στο 58ο λεπτό ο Νουράι, με ωραίο πλασέ, μετά από μακρινή μπαλιά του Τσαπάρα στην πλάτη της άμυνας.


Αναλυτικά


58' 1-0, Νουράι

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κηφισσός Κ. Τιθορέας (Γ. Ιωάννου)
Τσεκούρας, Βασιλείου (79' Πόρρος), Ράπτης (71' Καπερώνης), Αποστολόπουλος (46' Μόσχος), Μαντάς, Κοντοχρήστος (78' Χριστόπουλος), Ζιάκας, Κοτρώτσος, Ζώγας, Οικονόμου, Μουζάκης.

Δαφνησιακός Αρκίτσας
Πανουργιάς, Μπάδας (93' Κατσίφας), Φαφούλας, Τσαπάρας, Παυλιώτης,
Σκοτίδας (81' Κουμιανάκης), Νουράι, Σταμούλης, Ηλιόπουλος (94' Τάφραλης), Λάτος, Βέλλος.