Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό! Οι Αγρινιώτες αγνοούν την χαρά του τριπόντου στο πρωτάθλημα και... ξέσπασαν στον Ιάλυσο τον οποίο κέρδισαν με 4-0 στη Ρόδο κι ουσιαστικά πήραν την πρόκριση στους 16. Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ρομάν και Ταχάρ τα γκολ. 

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου «κλείδωσε» ο Παναιτωλικός, καθώς κέρδισε τον Ιάλυσο στη Ρόδο με 4-0, μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Αγρινίου και παράλληλα πήρε την πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν. 

Τα «καναρίνια» είχαν αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό τους σχήμα και πιο συγκεκριμένα ο Κνετ ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ, οι Σανιά, Μαρσιάλ,  Λιάβας, Παρράς στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Σιέστεντ, Τσιγγάρας, Μιμίτο στον άξονα, οι Ντάλσιο, Αριγίμπι στα άκρα και φορ ο Μπαΐροβιτς. 

Το πρώτο ημίχρονο πήγε σε σετ παιχνίδι, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν «βοήθησε» ώστε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Τα «καναρίνια» εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Σιέστεντ, ύστερα από πάσα του Ντάλσιο. Οι γηπεδούχοι που σε γενικές γραμμές έδειξαν καλά στοιχεία, απείλησαν με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νατσιόπουλου που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Κνετ. 

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού (52') οι «κυανοκίτρινοι» κλείδωσαν την επικράτησή τους, όταν ο Παρράς έβγαλε από τα αριστερά την σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και πλάσαρε ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Ντάλσιο. Ο Χειμωνέττος απέκρουσε, όμως μετά από υπόδειξη του βοηθού, ο ρέφερι έδειξε σέντρα. 

Πλέον οι φιλοξενούμενοι ήταν το «αφεντικό» του αγώνα. Ο Αριγίμπι αμέσως μετά απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία και προς το φινάλε οι Ρομάν (85'), Ταχάρ (88') έβαλαν και εκείνοι το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (51' Σερτζίνο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46' Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67' Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνέτ, Ντάλσιο (71' Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80' Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61' Ταχάρ), Τσιγγάρας.