Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Πρεμιέρα… με το δεξί για τα Καλύβια που επικράτησαν με 1-0 της Νίκης Αγίας Παρασκευής στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σταυρού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας «Άρης Δάρρας» της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Αχιλλέα Καμπά κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, που διατηρούσε από το 3’ της συνάντησης, ενώ ολοκλήρωσε με 10 παίκτες το ματς λόγω αποβολής τους Λίκο στο 78’.
Το φιλμ του αγώνα:

Α’ ΜΕΡΟΣ 
3’ Τα Καλύβια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο ο Παπανάγνος εκτέλεσε με πάσα στον Λάγιο το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του και ο έμπειρος επιθετικός έπιασε το δυνατό σουτ, νικώντας τον Σκοτίδα, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.
25΄Ευκαιρία για τα Καλύβια, με τον Κολντρέου να μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή, με τον Σκοτίδα να μπλοκάρει.
26’ Σουτ του Λάγιου, κόντραρε σε σώματα, μπλόκαρε ο Σκοτίδας, σε μία ακόμη καλή στιγμή για τα Καλύβια.
32’ Νέα ευκαιρία για τα Καλύβια, όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Τσιγκόλης έπιασε το πλασέ στην κίνηση με τον Σκοτίδα να αποκρούει εντυπωσιακά και  στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί της Νίκης.

Β’ ΜΕΡΟΣ
49’ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής όταν ο Στοφόρος βγήκε τετ α τετ μετά από ωραία κάθετη του Σκαρλάτου και με διπλή προσπάθεια έδιωξε ο Μακρής.
50’ Σουτ του Τσιγκόλη για τα Καλύβια από διαγώνια θέση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
65’ Νέο σουτ του Τσιγκόλη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
67’ Ο Χαλλής έκλεψε τη μπάλα από τον Τάτση, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Νίκης, έκανε το πλασέ αλλά ο Σκοτίδας κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
78’ Κόκκινη κάρτα στον Λίκο των Καλυβίων επειδή κλότσησε δυνατά τη μπάλα και αυτή χτύπησε τον Λύκο της Νίκης, μετά από υπόδειξη φάουλ του διαιτητή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σκούρας με βοηθούς τους Καρανικόλα και Κατσαβριά


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλύβια (Αχιλλέας Καμπάς)
Μακρής (57’ Μήτσου), Λίκο, Αναστασίου, Σπυριδάκης, Μόσχος, Παπανάγνος, Χαλλής, Κολντρέου, Λάγιος, Τσιγκόλης, Καρυώτης (57’ Χριστόπουλος)

Νίκη Αγίας Παρασκευής (Ανδρέας Επίσκοπος)
Σκοτίδας, Στοφόρος, Μπούρας (73’ Λύκος), Καραγιάννης Β., Τάτσης, Ζήσιμος Β. (68’ Επίσκοπος), Σκαρλάτος (90+1’ Τσαδήμας), Γενιτσαρόπουλος, Κοντονίκος (64’ Καραγεώργος Στ.), Ζήσιμος Αθ, Καραγεώργος Ν.

Φωτορεπορτάζ