Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Αταλάντη στην έδρα της, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Σαφώς καλύτερη η ομάδα της Λοκρίδας, είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και πίεσε τον αντίπαλό της, δείχνοντας πως ήθελε να πάρει τη νίκη και9 να συνεχίσει το θετικό της σερί.
Όμως ο Θησέας ήταν έξυπνα στημένος, έδωσε χώρο στην Αταλάντη και έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις και του βγήκε.

Έτσι κόντρα στη ροή του αγώνα στο πρώτο μέρος, στις δύο και μοναδικές στιγμές που βγήκε στην αντεπίθεση, στο 30' και στο 45', η ομάδα του Βόλου κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων, η Αταλάντη άσκησε τρομερή πίεση για να πετύχει ένα τέρμα και να ισοφαρίσει.
Κατάφερε να μειώσει με τον Ριζογιάννη στο 71ο λεπτό, όμως στάθηκε άτυχη, αφού δύο φορές τα δοκάρια σταμάτησαν ισάριθμες φάσεις για γκολ.

Τέλος να τονίσουμε πως αν κι αρχικά είχε δηλωθεί από την Αταλάντη ο Καπετάνος να ξεκινήσει ως βασικός τερματοφύλακας, λόγω ενοχλήσεων στον καρπό του χεριού του κατά την προθέρμανση, αντικαταστάθηκε από τον Γιοβά.

Αναλυτικά

30' 0-1, Ιωαννίδης
45' 0-2, Κοτζαθανάσης
71' 1-2, Ζυγογιάννης

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟ Αταλάντη (Μ. Ζαχαρόπουλος)
Γιοβάς, Μαρκόπουλος, Σκκάς, Πάππος, Ζυγογιάννης,
Αντωνόπουλος, Δήμος, Λυτάκης, Μαλισσόβας, Αντωνίου, Χαϊκάλης.

Θησέας Αγριάς (Λ. Μπακάλης)
Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης,
Χατζησταμάτης, Πέτσης, Κοτζαθανάσης, Βλάχος, Οικονόμου, Ιωαννίδης.