Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, η Δόξα Ζηλευτού υποδέχθηκε την ομάδα του Ατρόμητου Παλαιάς Γιαννιτσούς. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Θύελλα Ροδωνιάς ήθελαν μόνο την νίκη που θα τους ανέβαζε ψυχολογικά αλλά κυρίως βαθμολογικά. 

Στο κυρίως μέρος του παιχνιδιού η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 11' με τον Νέλλα Βασίλη με κοντινή προβολή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση τους και στο 40' ο Νέλλας Βασίλης σκόραρε ξανά με προβολή κάνοντας το 2-0. 
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα δεν πήρε το πόδι από το γκάζι με αποτέλεσμα ο Νέλλας Βασίλης στο 75' να χρίζεται για τρίτη φορά σκόρερ στο παιχνίδι με κοντινή προσπάθεια έπειτα από χλιαρή επέμβαση του τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νέλλας Βασίλης 79' με ένα εξαιρετικό τελείωμα έπειτα από προσωπική του ενέργεια, σημειώνοντας έτσι καρέ τερμάτων, αναδεικνύοντας έτσι τον εαυτό του σε MVP του αγώνα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κύριος Καταραχιάς με βοηθούς τους κυρίους Δαουκλιώτη και Παπαντώνη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Δόξα Ζηλευτού: Καραΐσκος, Σφήκας, Φλώρος, Ντζιαβός, Γεράνης(75' Αθανασιάς Αθ.), Τζάθας, Αθανασιάς Κ. , Διώτης, Νέλλας, Ζαγγανάς, Μανίκας Π.

Ατρόμητος Π. Γιαννιτσούς: Αργύρης, Περδικάρης, Καραντώνης, Μπέλεχας, Παναγής, Παφίλης, Μπαρμπούνης, Τσατάλας, Παπαδογιάννης, Μπούσιος, Βλάχος