Ντόμινο εξελίξεων και λύσης συνεργασιών στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Λαμία, καθώς μετά το τέλος συνεργασίας του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Προβίδα, έρχεται να προστεθεί και αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Μουντάκη, όπως ανακοίνωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ..

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του Γιώργου Μουντάκη

ΠΑΣ Λαμία 1964

Λύση συνεργασίας με Γιώργο Μουντάκη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη. 
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια και συνέβαλε στις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου στον οποίο εργάστηκε επαγγελματικά, με αφοσίωση και με ζήλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Λαμίας ο Γιώργος Μπουντάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας υπέροχος κύκλος ολοκληρώνεται σήμερα για μένα. Από το καλοκαίρι του 2017 όταν ήρθα στη Λαμία, είχα τη χαρά να εργαστώ σε μια ομάδα που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Νιώθω περήφανος που έζησα ως μέλος του ΠΑΣ και όλοι μαζί καταφέραμε πολλά.
Θέλω να ευχαριστήσω το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου και την διοίκηση για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να εργαστώ σε μια τόσο ξεχωριστή ομάδα, όλους τους προπονητές και όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία συνεργαστήκαμε και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές – και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες – για όσες ιδιαίτερες στιγμές ζήσαμε εντός και εκτός αποδυτηρίων.
Αποχωρώντας από τη Λαμία, ένα μόνο μήνυμα θα ήθελα να στείλω σε όλους τους αγνούς φίλους της ομάδας: Γίνετε όλοι μια γροθιά δίπλα στην ομάδα, εσείς είστε η ψυχή της Λαμίας και με εσάς στο πλευρό της η καρδιά του ΠΑΣ θα χτυπά πάντα δυνατά και θωρακίστε όσα με πολύ κόπο έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια!
Εύχομαι καλή επιτυχία στον στον καινούργιο προπονητή και τους συνεργάτες του.»