Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Μάρκος Βελλίδης, κατηγορήθηκε για μειωμένη απόδοση στο ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του αλλά ο Έλληνας πορτιέρο πέρασε στην... αντεπίθεση μέσω του εκπροσώπου του, Αλέξη Κούγια.

Οι κατηγορίες προς τον Μάρκο Βελλίδη από την πλευρά της Λαμίας, και συγκεκριμένα του προέδρου της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάνου, για ενδεχόμενη δωροδοκία του παίκτη στο ματς με τον ΠΑΟΚ,  δεν έμειναν τελικά αναπάντητες.

Ο Έλληνας γκολκίπερ απάντησε μέσω του εκπροσώπου του Αλέξη Κούγια ενώ έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Λαμία καταγγέλοντας  μία σειρά από απίστευτα γεγονότα που έχουν να κάνουν με καθυστερήσεις πληρωμών (μόλις 462 ευρώ ισχυρίζεται ότι έχει πάρει μέχρι σήμερα!) μέχρι και απειλές απόλυσης και εκφοβισμό με… φουσκωτούς.


Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του Μάρκου Βελλίδη, Αλέξης Κούγιας ανέφερε τα εξής:

“Το δικηγορικό μας γραφείο, όπως είναι γνωστό, έχει αναλάβει την υπόθεση του διεθνούς τερματοφύλακα της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ Μάρκου Βελλίδη. Προς αποφυγή παραπληροφορήσεως, κατόπιν εντολής του κ. Βελλίδη, και κατόπιν της συνέντευξης, την οποία έδωσε χθες στην εφημερίδα ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, σας κοινοποιούμε την εξώδικο πρόσκληση – δήλωση του ποδοσφαιριστού με όλο το ιστορικό της υποθέσεως προς την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και τον ιδιοκτήτη αυτής κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, η οποία πριν από λίγη ώρα κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με αποστολή email και σήμερα το απόγευμα θα κοινοποιηθεί και με δικαστικό επιμελητή για τις νόμιμες συνέπειες.”

Αναλυτικά το εξώδικο