Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν, Νίκη Αγίας Παρασκευής και Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, μετά το ισόπαλο, 1-1, στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο του Σταυρού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας "Άρης Δάρρας" της ΕΠΣ Φθιώτιδας. 

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο φετινό μαραθώνιο, ενώ η αντίστοιχη της δυτικής Φθιώτιδας, με το βαθμό που έβαλε στη συγκομιδή της, έφτασε τους 7, όσους έχουν Μαλεσίνα, Παμμωλιακός και Προοδευτική Λάρυμνας.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ
15' Οι παίκτες της Αναγέννησης, είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Σκοτίδα στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το τέρμα αυτό δεν μέτρησε ποτέ, αφού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ζαχαρόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Ψυχογιός με κεφαλιά προς τα πίσω βρήκε τον Ντόβα, ο οποίος έκανε την προβολή, με τον βοηθό, Σκάρλα, ωστόσο, να υποδεικνύει τον άσο της Αναγέννησης σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε ποτέ. 
17' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς και από πλευράς Νίκης, με τον Καρκάνη να επιχειρεί μια σέντρα-σουτ από τα αριστερά και τη μπάλα να περνά, λίγο πάνω από τα δοκάρια. 
26' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρκάνη, έδιωξε δύσκολα ο Γρίβας, πέφτοντας στη δεξιά γωνιά της εστίας του. 
43' Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καρκάνης, έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά και ο Αθ. Ζήσιμος, δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε το πλασέ στην κίνηση και οι αμυντικοί της Αναγέννησης έδιωξαν τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή. 


Β' ΜΕΡΟΣ
49' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αθ. Ζήσιμος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μπλάνη να προσπαθεί από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γρίβα, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.
68' Καλή στιγμή από πλευράς Αναγέννησης να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ζαχαρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και η κεφαλιά του Ψυχογιού κατέληξε άουτ.
73' Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Σακάι, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σκοτίδα και η μπάλα πέρασε άουτ στη συνέχεια. 
78' Καλή ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Σκαρλάτος, έδωσε στον Αθ. Ζήσιμο που έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. 
79' Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Σκαρλάτος έδωσε στον Μπούρα και αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Γρίβα να διώχνει με τα πόδια. 
90+3 1-0 η Νίκη. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα έφτασε στον Αθ. Ζήσιμο, ο οποίος με σουτ, έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου.
90+4΄1-1 η Αναγέννηση. Από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα, ο Νέλλας με κεφαλιά, ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Χρήστος Σταμάτης με βοηθούς τους Χανή και Σκάρλα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Νίκη Αγίας Παρασκευής (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Στοφόρος, Λύκος (79' Ζήσιμος Β.), Γενιτσαρόπουλος, Τσαδήμας, Επίσκοπος, Ζήσιμος Αθ., Καραγεώργος Ν. (30' Μπλάνης), Σκαρλάτος, Καρκάνης (61' Μπούρας), Καπούλας (85' Καραγεώργος Σ.)


Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας (Ηλίας Μπακούμης): Γρίβας, Σακάι, Κωστόπουλος, Ρίζος (81' Χατήρας), Βλαχογιάννης, Αρβανίτης, Αντωνόπουλος (58' Στεφανής), Ζαχαρόπουλος, Ψυχογιός (74' Νέλλας), Ντόβας (90+2' Ιωάννου), Χαντζής.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: