Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Φθιώτιδας στον 2ο όμιλο, ο Εθνικός Κομποτάδων δεν δυσκολεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3/11 στο Λιανοκλάδι απέναντι στον τοπικό Αγρότη του οποίου και επικράτησε με 1-5 συνεχίζοντας την αήττητος την πορεία του και βρισκόμενος στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Από την άλλη το Λιανοκλάδι βρίσκεται στην 8η θέση με 3 πόντους.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 2ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον Βουρτσά ενώ το 0-2 έγινε στο 34΄ με τον Τριανταφύλλου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60΄ με τον Ρίζο για το 1-2. Όμως οι φιλοξενούμενοι στο 75΄ έκαναν το 1-3 με τον Γιαννακόπουλο και το 1-4 στο 84΄ με τον ίδιο παίκτη. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Τσιγαρίδας στο 86΄.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Μπρέκη και Δαουκλιώτη

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Λιανοκλάδι (Παναγιώτης Παπαϊωάννου): Κωνσταντίνου (36′ Παππάς) , Δάμπασης, Πανάκης (15′ Μέτα), Ξηρομερίτης, Αντωνόπουλος (65′ Χαλβαντζής), Γιαννόπουλος, Κιτσοπανίδης, Φράγκος (50′ Κουτσοβέλης) , Ρίζος, Θεοδώρου, Ρούσκας

Εθνικός Κομποτάδων (Χρήστος Κρέτσης): Λογαράς, Καρκάνης (87′ Λιάγκας), Γουργιώτης, Βούρτσας Αλ., Ζαρκάδας, Ζάρπας, Βούρτσας Β. (60΄ Γιαννακόπουλος), Τόλιας, Τριανταφύλλου,  Ταμπακολόγος (70′ Χαλκιάς) Τσιγαρίδας.