Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στον 2ο όμιλο το μεσημέρι της Κυριακής 3/11 η Θύελλα Ροδωνιάς επικράτησε εντός έδρας του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου με σκορ 3-1.

Η γηπεδούχος Θύελλα Ροδωνιάς ήταν η νικήτρια, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκειά του, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, ένα δοκάρι, προηγήθηκε με 3-0 και προς το τέλος του παιχνιδιού όταν επαναπαύτηκε, έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μειώσει σε 3-1 και να κινδυνέψει να δεχθεί και άλλο τέρμα στο 90΄, αν ο Λαϊνας ευστοχούσε στο πέναλτι. 

Στο 17΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ντζιαβίδας Γιάννης επιχείρησε σουτ προς την εστία του Πρωτόπαπα, όπου εκεί ο Κίτσος με ελαφρό άγγιγμα της μπάλας της άλλαξε πορεία και έκανε το 1-0. 
Στο 25΄μια κεφαλιά του Παπαβασιλείου έφυγε λίγο άουτ. 
Ο Κίτσος και πάλι στο 28΄θα επιχειρήσει το δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής και θα σημειώσει το 2-0.
Ο Σκαρής στο 32΄θα πάρει την ασίστ του Βρούβα, θα σουτάρει από κοντά, αλλά ο Παπασταμάτης θα αποκρούσει! 
Πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στο 37΄θα αποκρούσει το δυνατό σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη, πέφτοντας στην αριστερή του γωνιά, όπου εκεί ο Βρούβας εξ΄επαφής θα σουτάρει άουτ!
Πάλι ο ίδιος παίχτης στο επόμενο λεπτό θα πιάσει κοντινή κεφαλιά σε σέντρα του Γκούλτα, αλλά θα στείλει τη μπάλα άουτ! 
Ο ίδιος παίκτης στο 44΄θα βρεθεί απέναντι από τον Πρωτόπαπα, αλλά θα στείλει τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα!
Οι φιλοξενούμενοι σ΄αυτό το Α΄μέρος προσπάθησαν να απειλήσουν τον Γραββάνη στο 2΄και 40΄με τα φάουλ του Λαϊνα, τα οποία όμως πέρασαν άουτ.

Στο Β΄μέρος και στο 46΄ο Γραββάνης απέδειξε την αξία του, "πετώντας" στην κυριολεξία στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του, βγάζοντας τη μπάλα, σε σουτ του Κουκογιάννη! 
Στο 54΄ο Ντζιαβίδας Γιάνννης για τη Ροδωνιά, είδε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων να τραντάζεται, μετά το σουτ κεραυνό που επιχείρησε. 
Στο 55΄, 60΄, 65΄  ο Σκαρής δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες. 
Στο 78΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα πάρει τη μπάλα από τον Σκαρή και με προσωπική ενέργεια και συρτό σουτ μέσα από την περιοχή θα ανεβάσει το σκορ στο 3-0. 
Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Κίτσου στο χώρο του κέντρου και μείωσαν με το Λάππα  σε 3-1.
Και ενώ οι παίκτες του Κεραυνού πίεζαν, κέρδισαν στο 90΄πέναλτι. Στην εκτέλεση που ανέλαβε ο έμπειρος Λαϊνας, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά δοκό του Γραββάνη και το σκορ παρέμεινε στο 3-1. 

Δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μετά το 3-0, αλλά ήταν αργά για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Ναθαναήλ και Παπανάγνου

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

"ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. Παλιούρας): Γραββάνης, Γεωργιάδης, Γεωργαλής Θ., Κόκκοτας, Κότσαλης, Κίτσος (70΄λ.τρ.Πολύζος), Βρούβας (55΄Ζαγγανάς Η.), Γκούλτας, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Παπαβασιλείου (89΄Βλάχος)


"ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Κουκογιάννης Ν.): Παπασταμάτης, Μεμαϊντίνης, Στομπολίδης, Πρωτόπαπα ς(55΄Κουτρομάνος), Κόντος, Δάμπασης, Κουκογιάννης (71΄Κατσακιώρης), Τσεκούρας, Κουνής (46΄Μπέσσας), Λαϊνας, Λάππας