Για την 9η αγωνιστική που πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Βόλου το πρωί της Κυριακής 3/11 στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή της οποίας και επικράτησε με 3-2 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι "μικροί" του Λάκη Παπανικολάου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 52΄ ο Βλαχομήτρος από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Φετεινίδης από κοντά με πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 58΄ ο Βλαχομήτρος με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Στο 73΄ ο Νικολόπουλος που μόλις είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 76΄ με τον Μπάλλα σε 3-1 και στο 90΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε 3-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γεώργιος Σκούρας με βοηθούς τους Δήμητρα Τσαγανού και Νικόλαο Στασινό όλοι του Συνδέσμου Φθιώτιδας.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδουνάς, Δεληγιάννης, Τσώκος, Πατσάνι, Τρούμπουλος, Μεσουρούνης (72΄ Νικολόπουλος), Οικονομίκος, Βλαχομήτρος (94΄ Φουσέκης), Φετεινίδης (83΄ Αναγνωστόπουλος)


ΝΠΣ Βόλος: Κραβαρίτης (88΄ Διαμαντόπουλος), Πανταζέλος (54΄ Κατσαγεωργίου), Βλιώρας (46΄ Δεληγιαννίδης), Λογαράς, Ρακής (54΄ Χατζηπλής), Κανελλάκης, Κορέλας (70΄ Θεοδωρίδης), Οικονομίκος, Μπάλλας, Φουρίκης, Κυζιρίδης




Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: