Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αλλά και με μια μεταγραφή, θα ανέβει για να αγωνιστεί η Αταλάντη στο Δίον Πιερία κόντρα στην τοπική ομάδα του Δία, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Αντωνόπουλος και Σίδερης λόγω τραυματισμού, όπως ανακοινώθηκε, ενώ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ο στρατευμένος Αντωνίου κατόπιν άδειας που έλαβε.
Τέλος μεταγραφική ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας πραγματοποίησε η ομάδα της Λοκρίδας, αποκτώντας τον Αλέξη Μαλισσόβα από το Ύπατο και θα βρεθεί συμπαίκτης με τον αδερφό του Κώστα.

Αναλυτικά

ΑΠΟ Αταλάντη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' εν όψει του εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την αντίστοιχη του Δία Δίον στην Κατερίνη.
O προπονητής Μάκης Ζαχαρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Αντωνόπουλο και Σίδερη.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι όπως και ο στρατεύσιμος Αντωνίου που έλαβε κανονική άδεια. 
Στόχος του συλλόγου είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και η αναρρίχηση πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Γ' Εθνικής.
Επίσης καλωσορίζουμε στην ομάδα μας το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Αλέξανδρο Μαλισσόβα.
Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της ΑΕΚ και κατόπιν αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο και τον Α.Ο Υπάτου. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.

Ολόκληρη η οικογένεια του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'', διοίκηση, ποδοσφαιριστές & τεχνικό επιτελείο εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον Γιάννη Αντωνόπουλο, τον παίχτη της ομάδας μας μετά τον άτυχο τραυματισμό του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Ο Σύλλογος θα είναι δίπλα του μέχρι την επάνοδό του.
'' Γιάννη περαστικά, σιδερένιος & γρήγορα κοντά μας στα γήπεδα!"

Εκ του Γρ. Τύπου.