Πλούσιο σε αγώνες το σημερινό κουπόνι, έστω κι αν τα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγονται αύριο. 

Οι Σαββατιάτικες προτάσεις.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ, 1 (1,74).
Η Χοφενχάιμ έτρεχε ένα εξαιρετικό σερί έξι αγώνων με νίκες, αλλά την περασμένη εβδομάδα διαλύθηκε μέσα στο σπίτι της με ένα απίστευτο 1-5 απ' τη Μάιντς! Δεύτερο χαστούκι στο καπάκι δεν βλέπω να έρχεται, ειδικά απ' τη Φορτούνα που εκτός έδρας παρουσιάζεται πολύ αδύναμη.

ΟΦΗ - ΑΕΚ, όβερ 2,5 γκολ (2,10).
Το δεύτερο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, μετά το αυριανό ντέρμπυ πρωτοπόρων στο Καραϊσκάκη. Και οι δύο καίγονται για τη νίκη, αφού προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Εντελώς ανοιχτό το αποτέλεσμα που μπορεί να γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά. Γι' αυτό θα προτιμήσω το όβερ, μιας και αμφότεροι διαθέτουν πολύ ικανούς παίχτες στην επίθεση και σκοράρουν με μεγάλη άνεση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ, 1 (2,40).
Απαρτο φέτος το Μεστάγια στο ισπανικό πρωτάθλημα και αποτελεί το μεγάλο όπλο της Βαλένθια για να επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις. Οσο για τη Βιγιαρεάλ, εκτός έδρας έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τις δύο ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Με αντιπάλους πιο ισχυρές, απλά χάνει με συνοπτικές διαδικασίες. Κάτι που περιμένω να συμβεί κι απόψε.

Καλή επιτυχία.