Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος της Super League, οι 11 πρώτες αγωνιστικές έχουν διαμορφώσει μια βαθμολογία, που δημιουργεί προσδοκίες για μια συναρπαστική συνέχεια.

Μια συνέχεια, που άμεσα, τη 12η αγωνιστική, βρίσκει να παίζουν μεταξύ τους οι δύο πρώτοι και οι δύο τελευταίοι της κατάταξης.

Ωστόσο οι υπόλοιπες δέκα ομάδες βρίσκονται εντυπωσιακά κοντά, αφού βρίσκονται σε ένα εύρος επτά βαθμών, και με δεδομένο ότι τέσσερεις από αυτές θα παίξουν στα πλέι οφ και έξι στα πλέι άουτ, το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Η τρίτη στη βαθμολογία ΑΕΚ απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την έβδομη θέση, που την αφήνει εκτός πλέι οφ, ενώ ο τέταρτος ΟΦΗ μόνο ένα βαθμό!

Ο δωδέκατος Αστέρας Τρίπολης απέχει πέντε βαθμούς από την έκτη θέση, που εξασφαλίζει παρουσία στα πλέι οφ, ενώ ο ενδέκατος Βόλος απέχει πέντε θέσεις, αλλά μόνο τρεις βαθμούς από την εξάδα!

Οι δέκα ομάδες, από την ΑΕΚ ως και το Βόλο, έχουν όλες κάνει τουλάχιστον τρεις νίκες και όλες έχουν κάνει τουλάχιστον τρεις ήττες ως τώρα!

Η 12η αγωνιστική λοιπόν, ξεκινάει χρονικά με το κρίσιμο πλέον παιχνίδι Πανιώνιος - Παναιτωλικός.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά η κρισιμότητα του αγώνα χαρακτηρίζεται με τα ως τώρα δεδομένα.

Η αγωνιστική θα κλείσει με το ντέρμπι κορυφής!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται για πρώτη φορά φέτος - και αναμένονται με ενδιαφέρον και οι επόμενες τρεις - πιασμένοι χέρι χέρι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι εννέα βαθμοί που απέχουν από την ΑΕΚ, τους κάνουν βασικούς διεκδικητές του τίτλου, αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι αλλαγές μπορεί να φέρουν τέσσερις γύροι.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα που είναι αήττητες και οι μοναδικές που έχουν κερδίσει περισσότερα από τα μισά τους παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος για 21 παιχνίδια και για 17 στην έδρα του, ενώ ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα εκπληκτικό αήττητο 46 αγώνων και 22 εκτός έδρας!

Αν υπάρξει νικητής, ένας από τους δύο θα δει το σερί του να σταματά!