Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με την οποία παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά πλέον στο -1 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο, Οπούντιο Μαρτίνου, που πραγματοποίησε το ρεπό του, πανηγύρισε το Νέο Κρίκελλο, που επικράτησε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με 1-0 της τοπικής Νίκης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Φθιώτιδας. 

Η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου, ευτύχησε να πάρει το σπουδαίο γι' αυτή "τρίποντο" χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Νίκος Λέντας στο 35', στη μοναδική καλή μέχρι εκείνη τη στιγμή ευκαιρία τους στο παιχνίδι. 

Από την άλλη, η ομάδα της Νίκης Αγίας Παρασκευής, αν και προσπάθησε πολύ για μία ακόμη φορά - κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο - δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, στο δεύτερο παιχνίδι που έχει δώσει μετά την επιστροφή της στη φυσική της έδρα και πλέον κοιτάει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, για να διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. 

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ

15' Σουτ του Βαρυπάτη για το Νέο Κρίκελλο εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Σκοτίδας.

35' 0-1 το Νέο Κρίκελλο. Από κόρνερ του Ι. Λάππα, ο Λέντας έκανε άψογο κοντρόλ και με ωραίο σουτ από κοντά, νίκησε τον Σκοτίδα για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 

42' Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου, να πετύχει δεύτερο τέρμα, όταν ο Ι. Λάππας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με τον Λέντα να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σκοτίδα και στη συνέχεια, οι αμυντικοί της Νίκης απομάκρυναν.


Β' ΜΕΡΟΣ

47' Ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Στοφόρος έδωσε στον Καπούλα, αυτός σούταρε, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. 

52' Νέα καλή στιγμή για το Νέο Κρίκελλο. Ο Ι. Λάππας εκτέλεσε φάουλ, ο Λέντας πήρε την κεφαλιά και αυτή αφού βρήκε στο κεφάλι του Τάτση, κατέληξε κόρνερ. 

61' Σουτ του Λύκου για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, η μπάλα λίγο άουτ. 

83' Πολύ καλή στιγμή για την ομάδα της Νίκης, όταν ο Λύκος έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά, με τη μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία του Μαγκλάρα ενώ ούτε ο Ζήσιμος, πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα. 

85' Νέα ευκαιρία για το Νέο Κρίκελλο, όταν ο Χαντζής έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση με τον Σκοτίδα να αποκρούει τη μπάλα που έφτασε στον Φλέσσα και αυτός τη γύρισε στο δεύτερο δοκάρι που ήταν ο Λέντας, αυτός έκανε το πλασέ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. 

88' Διαγώνιο σουτ του Ν. Λάππα μέσα από την περιοχή της Νίκης, η μπάλα βρήκε σε σώματα πήρε περίεργη τροχιά, αναγκάζοντας τον Σκοτίδα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του πλευρά. 

90+4' Τελευταία καλή στιγμή στο ματς για το Νέο Κρίκελλο, με τον Φλέσσα να κάνει το διαγώνιο σουτ και τον Σκοτίδα να απομακρύνει με τα πόδια. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Καλύβα και Κουρεμάδα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Νίκη Αγ. Παρασκευής (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Στοφόρος, Τσαδήμας (87' Κοντονίκος), Καραγιάννης, Τάτσης, Επίσκοπος, Ζήσιμος, Μπλάνης (89' Καλαντζής), Σκαρλάτος, Καρκάνης (58' Λύκος), Καραγεώργος (46' Καπούλας)


Νέο Κρίκελλο (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Μάνδαλος (63' Στυλιανός), Λάππας Ν., Παπακώστας, Συγγούνης, Καλαμάτας, Λατσούδας (68' Φλέσσας), Λάππας Ι., Λέντας, Βαρυπάτης (70' Τσούκαλος), Θεοχάρης (80' Χαντζής).


Δείτε φωτογραφίες: