Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Στόχος επετεύχθη για τον ΑΟ Λαμίας! 

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, επιβλήθηκε με 3-1 σετ (27-25, 19-25, 21-25, 6-25) επί του ΑΣΠ Κορίνθου εκτός έδρας στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (7/12) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Pre League και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, έναν πίσω από τον 3ο ΖΑΟΝ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο, αφού η ΧΑΝΘ παίζει την Κυριακή (8/12) με τον ΦΟ Βριλησσίων. 

Αυτή ήταν η πρώτη "καθαρή" εκτός έδρας νίκη για τις Λαμιώτισσες στο φετινό μαραθώνιο και δεύτερη συνολικά, μετά από αυτή κόντρα στο Ναύαρχο Βότση, έκαναν το δύο στα δύο παίρνοντας τους πρώτους 6 βαθμούς που ήθελαν από τους 12 που έχουν σαν στόχο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του α' γύρου και πλέον περιμένουν το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο στο "Χαλκιοπούλειο" για να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη.   

Οι φιλοξενούμενες παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, μετά το πρώτο σετ, το οποίο έχασαν... στις λεπτομέρειες με 27-25, κατάφεραν να αντιδράσουν, ανεβάζοντας την απόδοσή τους και να πάρουν τα δύο επόμενα σετ με 25-19 και 25-21 αντίστοιχα, περνώντας αυτές πλέον μπροστά στο σκορ. 

Με την ψυχολογία υπέρ τους πλέον, οι αθλήτριες του ΑΟΛ, έκαναν ό,τι ήθελαν στο 4ο σετ επικρατώντας της πελοπονησσιάκης ομάδας με 25-6, με το τέλος της αναμέτρησης να τις βρίσκει να πανηγυρίζουν το σπουδαίο γι' αυτές "τρίποντο".