Καλημέρα. Μικρότερη η αγωνιστική κίνηση σήμερα, αλλά όχι χωρίς μεγάλα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό διεξάγεται στη Τούμπα ανάμεσα στους δικέφαλους αετούς βορρά και νότου, αλλά και στο εξωτερικό θα γίνουν δυνατές αναμετρήσεις.

Οι κυριακάτικες προτάσεις.

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, over 2,5 goals (2,10).
Η βασίλισσα της Ρούμελης υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε ένα ματς που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι αποδόσεις στο διπλό αδικούν κατάφωρα την φορμαρισμένη Λαμία και καλό θα ήταν να μην ασχοληθεί κανείς μ' αυτές. Αντιθέτως, πληρώνει πολύ καλά το όβερ και οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν όλα τα φόντα για να το πραγματοποιήσουν και να πληρωθούμε.

ΝΤΙΖΟΝ - ΛΙΛ, 2 (2,00).
Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων. Η γηπεδούχος μάχεται να κρατηθεί στην κατηγορία, ενώ η φιλοξενούμενη παλεύει για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας στα ρόστερ των αντιπάλων, ενώ η Λιλ είναι και πιο φορμαρισμένη εδώ και καιρό. Οπότε, διπλό χωρίς πολλές κουβέντες.

ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, 2 (2,20).
Η έδρα που ζορίζει περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη τους μπιανκονέρι. Εξι χρόνια έχει να πανηγυρίσει νίκη στη Ρώμη η Γιουβέντους. Τα έξι όμως δεν βλέπω να γίνονται επτά, αφού οι γιουβεντίνοι είναι σε ράλλυ τίτλου κόντρα στην Ιντερ, ενώ έρχεται σαν ρουκέτα και η Λάτσιο. Οσο καλή κι αν είναι η Ρόμα, στο μπόι της Γιουβέντους δεν φτάνει. Και γι' αυτό πάμε κι εδώ με το διπλό.

Καλή επιτυχία.