Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το Σάββατο 15/2 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο τοπικός Άρης υποδέχθηκε τον Παμμωλιακό από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2.

Για τους φιλοξενούμενους το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αντωνίου για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 στο 85΄ ο Παπαναστασίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμη κάποιο βαθμό ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 5η με 27 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σκούρας με βοηθούς τους Κων. Αναγνώστου και Σκάρλα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τσιαπραΐλης Α. , Σαλαμούρας (53΄ Καραβοκύρης), Πλούμπη, Καλπάκης, Μακρυγιάννης, Τετριμέλης (87΄ Ρίζος),  Τσιαπραΐλης Ε., Τσιακατάρας, Παντελόπουλος, Νικολάου, Τριανταφύλλης (46΄ Καλπάκης Δ.).

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αποστόλου): Ραπανάκης, Σκορδάς, Χριστοδούλου (88΄ Βαρυπάτης), Αυγουστάτος, Μπράχος, Μπουσδούκος, Ρίζος Σπ. (68΄ Γκούρλιας), Τσικίμης, Τσάρας (83΄ Ρίζος Στ.), Παπαναστασίου, Αντωνίου (89΄ Σπανός).