Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το Σάββατο 15/2 στο γήπεδο του Μαρτίνου, ο τοπικός Οπούντιος υποδέχθηκε την Μαλεσίνα της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ζαφειρόπουλος, για να διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του ο Πέππας στο 29΄ και ο ίδιος παίκτης στο 75΄ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το τελικό 3-0 για τον Οπούντιο.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος καθώς βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 45 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 28 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Καρανικόλα και Ιωαν. Αναγνώστου

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Ιωάννης Καραμπάς): Φαλαγγίτης, Σωτηρίου, Koldreu, Δάβρης, Καραμπετιάν, Γκριτζάπης (81΄ Κλωτσοτήρας), Μπουσάι, Κωτσαλάς (79΄ Μαλέρδος), Bombana, Πέππας (70΄ Μπουγιώτας), Ζαφειρόπουλος.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 (Άγγελος Κυριάκος): Παπαμάρκου, Σέττος, Τσίντζας, Ξηρομερίτης, Λελούδας Ν., Καλλής, Κωσταλάς (75΄ Μπακαλιάνος), Λελούδας Γ., Δουσιώτης, Φουρλεμάδης, Μπονόβας (54΄ Νεοφώτιστος)