Στην παράταση κρίθηκε τελικά το 4ο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Φθιώτιδας. Χάρη σε ένα γκολ του Λατσούδα στο 105΄, το Νέο Κρίκελλο επικράτησε με 1-0 της Αταλάντης και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Ωραίο, αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου την Τετάρτη 19/2 ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Αταλάντη. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού δεν επετεύχθη κανένα τέρμα, έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ο Λατσούδας με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Λάππα. Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ είχε μπει ως αναγκαστική αλλαγή στο 37΄στη θέση του τραυματία Νίκου Λέντα.

Στα τελευταία λεπτά του επιπλέον χρόνου οι γηπεδούχοι έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω αποβολή τους Καλαμάτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα και έτσι το συγκρότημα του Πέτρου Καραΐσκου πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Κομήτη και Λιτοσελίτη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Νέο Κρίκελλο (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Λαππας Ν., Στυλιανός, Παπακώστας, Συγγούνης, Καλαμάτας, Χαντζής, Λαππας Ι., Λέντας (37΄ Λατσούδας), Βαρυπάτης, Φλέσσας

ΑΠΟ Αταλάντης (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Τσακανίκας Π., Μαργαρίτης, Πάππος Κ., Λυτάκης, Κουτσούμπας, Λαμπρόπουλος, Αντωνόπουλος, Δούβαρας, Δήμος, Κωστίκας.