Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στον 2ο όμιλο την Κυριακή 16/2 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου ο τοπικός Κεραυνός υποδέχθηκε την Θύελλα Ροδωνιάς σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Στο παιχνίδι αυτό είχαμε την επανεμφάνιση ενός προπονητή, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο τοπικό ποδόσφαιρο, του Φάνη Σκαρή στον πάγκο της ΘΥΕΛΛΑΣ.

Το φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 10΄με κεφαλιά κοντινή του Κουτά απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 25΄στη σέντρα σουτ του Βρούβα από δεξιά, ο Κατσακιώρης (έπαιζε τερματοφύλακας) στην προσπάθειά του να  μπλοκάρει, η μπάλα του ξέφυγε καταλήγοντας κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Γαρουφαλής έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι λίγο άουτ!
Με τη λήξη του ημιχρόνου στο 45΄είχαμε διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
Ο Ντζιαβίδας Γιάννης έπιασε κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Κατσακιώρης με τα δάχτυλα απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κόρνερ.
Και πάλι στην εκτέλεσή του, ο Γαρουφαλής σούταρε δυνατά, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έστειλε τη μπάλα και πάλι κόρνερ.

Στο Β΄μέρος και στο 50΄οι γηπεδούχοι με τον έμπειρο Λαϊνα εκτέλεσαν το καλοχτυπημένο φάουλ, αλλά ο Γραββάνης αντέδρασε υπέροχα, πέφτοντας στην αριστερή του γωνιά πετώντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 55΄οι παίκτες της Ροδωνιάς, είδαν τον Σκαρή, μετά την ωραία μπαλιά του Βρούβα, να στέλνει τη μπάλα από κοντά άουτ!
Ο Κουτάς στο 60΄θα βγάλει από αριστερά σέντρα, κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη από κοντά, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκών.
Στο 65΄ οι παίκτες των γηπεδούχων κέρδισαν πέναλτι, όταν σε σουτ προς την εστία του Γραββάνη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γαρουφαλή. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Λαϊνας κάνοντας το 1-0.
Όμως οι φιλοξενούμενοι στο 72΄μετά την ωραία μπαλιά του Ζαγγανά, ο Βρούβας που ξέφυγε από δεξιά, πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Έτσι στο 80΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα δώσει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Βρούβας θα χάσει τη σπουδαία ευκαιρία. σουτάροντας άουτ!
Μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι στο 89΄με τον Σκαρή να δέχεται την μπαλιά του Πολύζου και απέναντι από τον Κατσακιώρη έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Τσόκανο και Ναθαναήλ.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ:  Κατσακιώρης, Μεμαϊντίνης, Μπεμέκε, Κόντος, Δάμπασης, Λαϊνας, Παναγιωτόπουλος, Πρωτόπαπας (70΄Σβούκας), Μπέσσας, Τσεκούρας, Λάππας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Φ. Σκαρής): Γραββάνης, Μαντές (85΄ Γεωργιάδης), Βλάχος (72΄ Γεωργαλής), Γαρουφαλής, Ζαγγανάς Η., Κίτσος, Βρούβας (83΄ Πολύζος), Γκούλτας, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης (89΄ Αμούντζιας), Κουτάς