Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 29/2 στο γήπεδο της Σπερχειάδας, η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας υποδέχθηκε τον  πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Οπούντιο Μαρτίνου από τον οποίο και ηττήθηκε με 1-6.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 56΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κolndreu, το 0-2 έκανε στο 64΄ με πέναλτι ο Ζαφειρόπουλος, το 0-3 σημείωσε  στο 70΄ ο Πέππας, το 0-4 πέτυχε στο 74΄ ο Μπουγιώτας, το 0-5 σημείωσε στο 79΄ ο Πέππας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 86΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Στεφάνη και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Μπεκιάρης.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους και οι φιλοξενούμενοι στην 1η να οδηγούν την κούρσα με 51 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Αναγνώστου και Στασινό


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Γρίβας, Αρβανίτης, Σακάι (76΄ Βλαχογιάννης), Ρίζος, Χατήρας, Χαλλής (44΄ Ζαχαρόπουλος), Λάιος (46΄ Ντόβας), Ιωάννου, Αλατάς (76΄Αντωνίου), Στεφανής, Χαντζής.


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Φαλαγγίτης, Σωτηρίου (72΄ Μπεκιάρης), Κolndreu, Δάβρης, Καραμπετιάν, Γκριτζάπης (52΄ Ζαφειρόπουλος), Μπουσάι, Κωτσαλάς (76΄ Κλωτσοτήρας), Μπουγιώτας, Πέππας, Βομβανά (62΄ Μαλέρδος) .