Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 29/2 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε το Νέο Κρίκελλο με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος  με σκορ 2-2.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 38΄ ο Βαρυπάτης και ο ίδιος παίκτης αύξησε τον δείκτη του σκορ για το Νέο Κρίκελλο στο 45΄. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, έτσι στο 84΄ μείωσαν το σκορ με τον Δημήτρη Λέντα σε 1-2 και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το βαθμό στις  καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Ευαγγελόπουλο.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με  18 πόντους και οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 37 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Καλύβα και Σκάρλα

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ (Σπύρος Λέντας): Τσαντήλας, Φωτόπουλος (55΄ Καρακώστας), Αφεντουλίδης (65΄ Φλώρος), Μαγιος, Λέντας, Παπαϊωάννου Ι., Κάντζαρης, Στρατομπέρδα (80΄ Αποστόλου), Ευαγγελόπουλος, Καμίδης, Παπαϊωάννου Χ.

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Λάππας Ν., Στυλιανός, Παπακώστας, Συγγούνης, Καλαμάτας, Λατσούδας, Λάππας Ι., Χαντζής (77΄ Αυγέρης), Βαρυπάτης, Φλέσσας (83΄ Ψαρράς).