Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 22/2 στο γήπεδο της Λάρυμνας, η Μαλεσίνα υποδέχθηκε την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28΄ με τον Φουρλεμάδη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, στο 50΄ με τον Ντόβα, όμως η Μαλεσίνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Δουσιώτη στο 78΄ για να σφραγίσει τη νίκη της στο 87΄ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φουρλεμάδη για το τελικό 3-1.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 14 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιάβος με βοηθούς τους Ζαφείρη και Κακλή

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Άγγελος Κυριάκος): Καραμανώλης, Σέττος, Τσίντζας, Ξηρομερίτης, Λελούδας Ν., Καλλής, Μπονόβας (65΄ Κωσταλάς),  Λελούδας Γ., Δουσιώτης, Φουρλεμάδης (90΄ Μπακαλιάνος), Νεοφώτιστος (86΄ Σταθουλόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Γρίβας, Αρβανίτης, Σακάι (78΄ Κωστόπουλος), Ρίζος, Χατήρας, Χαλλής, Αλατάς (90΄ Ευθυμίου), Ιωάννου (78΄ Τσάμαλης), Ντόβας (90΄ Σκαρλάτος), Ζαχαρόπουλος, Χαντζής.